Select Page

Technorati Link Count Widget

Ik heb even een nieuwe widget van Technorati toegevoegd onder mijn postings: Technorati Link Count Widget. Ik las het bij David Sifry. Je ziet nu niet meer het Technorati ballonnetje alleen staan, maar “View blog reactions” met daarachter het Technorati ballonnetje. Deze optie laat realtime zien of er naar deze posting gelinkt wordt. Als die blog tenminste in Technorati zit. Het “View blog reactions” verandert dan in bijvoorbeeld “2 blog reactions”. Zo kun je dus de conversatie nog beter volgen. Als er dan op klikt krijg je te zien welke blogs naar die posting linken. En aangezien dit realtime is betekent dit dat posting uit het verleden ook een Link Count krijgen als er een link bij komt.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This