Select Page

Stemmen

In mijn mailbox een mailtje van Marco Derksen van Marketingfacts.nl:


“De oplettende lezer heeft het ongetwijfeld al gezien, Marketingfacts komt binnenkort met de Marcom Top 100. Het betreft een overzicht van de beste 100 weblogs op het snijvlak van marketing, communicatie en internet. De volgorde van deze top 100 zal voor een belangrijk deel worden bepaald door jou als lid van Marketingfacts.

Omdat we op 1 december met de eerste echte onafhankelijke lijst willen komen vragen we je gebruik te maken van je stemrecht en je favoriete 5 blogs te selecteren.”

Dus hou je niet in en ga stemmen. Je moet wel lid van Marketingfacts, maar dat kost niets. Dus wat let je. Wow, en Marc heeft al gestemd. Ik kom op zijn lijstje voor! Bedankt Marc!
Mijn stemmen gaan naar: frEdSCAPEs, frankwatching, frank-ly, bricksmeetbyte en bekel’s blog.
Kun je hier ook strategisch stemmen smile_wink


Relevante link: Marcom Top100

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Joost Bekel

    Hans, beetje late reactie van mijn kant, maar bedankt voor je stem! Leuk om te lezen.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This