Select Page

Presentatie The Long Tail

Ik heb me via RSS geabonneerd op de slideshows die geuploaded worden naar Slideshare. Handig! Dan zie je dus welke presentaties er allemaal ‘voorbij komen’. En dat zijn er vandaag al meer dan 50! Wow. Ik zal er af en toe eens een uitpikken die ik interessant vind om hier te posten. Hier eentje over The Long Tail.

De link naar de slideshow.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. mf

  Hoi Hans,
  Waarom vond je deze presentatie goed? Vind ‘m eerlijk gezegd helemaal niet goed. Maar wellicht heb ik iets gemist!?

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  @joost: graag gedaan. Bedankt voor de reactie.
  @mf: bedankt voor je reactie. Ik vond hem wel interessant omdat het bondig de essentie weergeeft van the Long Tail. Maar wellicht heb jij een betere? Dan hou ik me aanbevolen. IK vind het een belangrijk fenomeen. Wat vind jij niet goed in deze presentatie? Kloppen er zaken niet of missen we iets?

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This