Select Page

Presentatie The Long Tail

Ik heb me via RSS geabonneerd op de slideshows die geuploaded worden naar Slideshare. Handig! Dan zie je dus welke presentaties er allemaal ‘voorbij komen’. En dat zijn er vandaag al meer dan 50! Wow. Ik zal er af en toe eens een uitpikken die ik interessant vind om hier te posten. Hier eentje over The Long Tail.

De link naar de slideshow.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

3 Comments

 1. mf

  Hoi Hans,
  Waarom vond je deze presentatie goed? Vind ‘m eerlijk gezegd helemaal niet goed. Maar wellicht heb ik iets gemist!?

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  @joost: graag gedaan. Bedankt voor de reactie.
  @mf: bedankt voor je reactie. Ik vond hem wel interessant omdat het bondig de essentie weergeeft van the Long Tail. Maar wellicht heb jij een betere? Dan hou ik me aanbevolen. IK vind het een belangrijk fenomeen. Wat vind jij niet goed in deze presentatie? Kloppen er zaken niet of missen we iets?

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This