Onze politici in YouTube en online media

Onze politici in YouTube en online media

Zomaar eens even gekeken in YouTube hoe onze politici het er daar af brengen. Ofwel hoeveel video’s vind je daar. Je kunt op de naam doorklikken.

Wouter Bos: 37
Jan Peter Balkenende: 17
Mark Rutte: 20
Alexander Pechtold: 4
Jan Marijnissen: 7
Femke Halsema: 19

En och deze parodie is wel geinig. Toch..? Op YMCA-deun met Bos als indiaan en Balkenende als soulman. Mensen vinden van alles uit smile_regular


Dit is de videolink.

Volgens het persbericht van clipit dat ik net kreeg is de stand in de onlinemedia als volgt (jammer dat ze dat persbericht zelf nog niet online hebben staan smile_embaressed)

“Politieke barometer Lijsttrekkers genoemd in online media omgerekend naar zetels:

1. PvdA 44 (+10)
2. CDA 43 (-7)
3. VVD 22 (+2)
4. SP 10 (+5)
5. GroenLinks 9 (+0)
6. Partij voor de Vrijheid 8 (-9)
7. D’66 5 (+1)
8. ChristenUnie 4 (+1)
9. EénNL 3 (-2)
10. SGP 1 (+0) 
11. De Partij voor Nederland 1 (-1)”

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

  1. Hans Mestrum

    @zingg akami: ha ik zag hem al op jullie blog. Geinig! Jammer dat je niet kunt zien wat ze zeggen. Ik vind sowieso dat het gemis aan spraak een nadeel is. Maar dit soort omgevingen zijn prachtig. Ik word steeds enthousiaster!

    Antwoord
  2. zingg akami

    Het debat van de politici in EduNation was een eerste experiment met voice chat 🙂 deze keer alleen voor de deelnemers hoorbaar, maar zeker de moeite waard om het experiment uit te breiden zodat alle aanwezigen het gesproken debat kunnen horen. En evt na het downloaden van een client ook kunnen medebateren of interrumperen. 🙂 Vertel ik je alles over binnenkort 🙂

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This