Select Page

Onderzoek naar corporate weblogs

Anke Huiskes is bezig met een mooi onderzoek wat ik van harte aanbeveel. Met name natuurlijk omdat het gaat om een onderzoek naar corporate weblogs. Daar is nog weinig of geen onderzoek naar gedaan in Nederland. Tenminste dat ik weet. Dus als je een mening hebt over corporate weblogs wil ik je vragen de lijst even in te vullen. De resultaten zullen half januari bekend zijn en die zullen dan hier ook te vinden zijn.
Hieronder vind je de uitnodiging van Anke zelf.

Beste lezer,

Mijn naam is Anke Huiskes, studente Toegepaste Communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente. Om mijn bachelor af te ronden heb ik onderzoek uitgevoerd naar de invloed van een corporate weblog op de corporate reputatie.

Een corporate weblog is: “een officieel, aan een specifiek bedrijf verbonden weblog. Een bedrijf kan meerdere corporate blogs lanceren, geschreven door verschillende werknemers over verschillende specifieke onderwerpen. Deze blogs kunnen zowel intern als extern zijn en dienen daarbij vooral als communicatie- en marketingkanaal. De inhoud van de blog betreft informatie over (onderdelen van) de core business van het bedrijf, geschreven met een persoonlijk tintje.”  Om meer inzicht te krijgen hoe en waarop mensen corporate weblogs beoordelen en in hoeverre dit invloed heeft op de reputatie van het bedrijf, wil ik u vragen onderstaande vragenlijst in te vullen. Dit zal ongeveer 5 minuten in beslag nemen.

Naar de vragenlijst.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This