Select Page

Le Web 3 in Confabb een conference community

Confabb
Le Web 3 staat in Confabb. Dat las ik bij Loic Le Meur, VP van SixApart. Confabb is een plek waar je gratis je conferenties, seminars, cursussen e.d. aan kunt melden, met alle detail bij elkaar. Handig!

Community
Je kunt je registreren (gratis) en aangeven dat je een bepaalde conferentie bezoekt. Daarbij kun je ook je gegevens weer achter laten zoals je weblog en webfeed. En uiteraard kun je reageren op een congres dat in Confabb staat. Zo ontstaat dus een community van mensen die de conferentie in de gaten houden en degenen die het bezoeken

Alles bij elkaar
Bij de conferentiepagina staan ook tabbladen waarin de Technorati en Flickr tag bijgehouden wordt en kunnen de presentaties van de sprekers geuploaded worden. Die sprekers presenteren zich op een aparte pagina en er is een gedetailleerd overzicht van de sessies, waarbij je weer kunt aangeven welke je bezoekt.
Mooi! Nu nog een mogelijkheid om het aan je blog te koppelen, zodat je kunt laten zien waar je naar toe gaat. Maar gelukkig zit er nog van alles in de pen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Fred Zelders

    Hans,
    Ik ga je belevenissen volgen. (Of ga je er niet bloggen?)

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This