Select Page

Le Web 3 in Confabb een conference community

Confabb
Le Web 3 staat in Confabb. Dat las ik bij Loic Le Meur, VP van SixApart. Confabb is een plek waar je gratis je conferenties, seminars, cursussen e.d. aan kunt melden, met alle detail bij elkaar. Handig!

Community
Je kunt je registreren (gratis) en aangeven dat je een bepaalde conferentie bezoekt. Daarbij kun je ook je gegevens weer achter laten zoals je weblog en webfeed. En uiteraard kun je reageren op een congres dat in Confabb staat. Zo ontstaat dus een community van mensen die de conferentie in de gaten houden en degenen die het bezoeken

Alles bij elkaar
Bij de conferentiepagina staan ook tabbladen waarin de Technorati en Flickr tag bijgehouden wordt en kunnen de presentaties van de sprekers geuploaded worden. Die sprekers presenteren zich op een aparte pagina en er is een gedetailleerd overzicht van de sessies, waarbij je weer kunt aangeven welke je bezoekt.
Mooi! Nu nog een mogelijkheid om het aan je blog te koppelen, zodat je kunt laten zien waar je naar toe gaat. Maar gelukkig zit er nog van alles in de pen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Fred Zelders

    Hans,
    Ik ga je belevenissen volgen. (Of ga je er niet bloggen?)

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This