Ik was weer in de flow: video’s voor NewLevel.nl

Video opnames
Gisteren ben ik bezig geweest met het maken van video-opnames bij NewLevel.nl. NewLevel is ons dochterbedrijf. Ik heb dat opgezet en ben daar tot 3 jaar geleden directeur geweest. Dus dat voelt nog steeds als mijn kindje smile_regular

Video op een weblog als kennismaking
Die video’s gaan gebruikt worden voor de nieuwe website van het bedrijf. En natuurlijk heb ik ze al even op de weblog van NewLevel gezet. Natuurlijk zijn die streams vanuit YouTube niet de High Definition kwaliteit zoals ik de video hier lokaal heb staan, maar het is denk ik voor mensen die de NewLevel Blog bezoeken of voor aanstaande cursisten zeker interessant. Je kunt je dan oriënteren en je krijgt wat meer gevoel bij een bedrijf, nou nee, liever de mensen die daar werken. Want zeg nu zelf. Als je voor het eerst ergens op cursus gaat ben je misschien wel gespannen. Wil je meer weten. Van wie je training krijgt enzo. En daarvoor zijn korte video’s perfect vind ik. Je ziet mensen, het gebouw, de omgeving en je kunt je een beeld vormen. Ja, misschien voel je je er al wel een beetje thuis voordat je er naar toe gaat. Je zou de link naar zo’n video natuurlijk ook naar aanstaande klanten en cursisten toe kunnen sturen ter voorbereiding.
Of je zou al een stukje van de cursus op kunnen nemen en de link beschikbaar kunnen stellen.

De video’s
Ik zie in ieder geval vele mogelijkheden van videobloggen. Maar goed, ik dwaal af, moest dit (ook) even kwijt. Hier het lijstje van de video’s van 2 trainers, een opleidingsadviseur en een korte impressie.

Flow
Het was weer heerlijk om dingen te doen die je nog niet vaak gedaan hebt. Flow, flow, flow. En de video’s zijn al weer door 100 mensen bekeken…..wow!

En wat vind jij ervan?
Trouwens: wat vind jij van die videootjes? “Istiets”?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Willem Karssenberg

  @Hans,
  Natuurlijk istiets, in ieder geval authentiek:-)
  Ik heb de 2e video bekeken, en omdat je niet hoort wat er gezegd wordt zou die wat mij betreft de helft korter mogen zijn. Dus nog sneller monteren! Tip: Investeer in een statief met vloeistofkop, die een soepele tilt en pan toestaat…
  Maar het geeft een prima impressie: klein groepje, dus waarschijnlijk veel aandacht.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Goh, Willem wat waardeer ik het dat je zoveel in mij investeert door me steeds maar weer te antwoorden!
  Ja dat statief had ik ook gemerkt. Ik had dat ding nog op zolder staan uit eerdere tijden 😉 Leuk ding maar het doet niet wat je wilt. Mooi verbeterpunt. Dat sneller monteren is ook iets dat ik mooier vindt. Ik heb dat bij de 4e eens geprobeerd. Is wel wennen dat je het grootste deel weggooit. Minder is meer 😉 Echt KISS!
  En mijn computer (toch een braaf en zwaar beestje) moet er behoorlijk aantrekken met VideoStudio om al die knipsels met audio erbij en titels voor elkaar te krijgen. Dat lukt keurig maar duurt uren…..
  Maar leuk is het wel vind ik.
  In de andere video zie je trouwens een groter groepje. Die groepen liepen door elkaar van de ene trainer naar de andere (per onderwerp). Gaaf!
  Zou je die 4e (korte impressie) ook eens een keer willen bekijken als je tijd hebt en je met je vakkundig commentaar willen voorzien.

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  Heeft iemand ervaring met een statief met vloeistofkop? Wat kan ik het beste nemen?

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This