En daar zit je dan….zonder internet en werkend notebook

Mijn notebook heeft het begeven, dus naar ‘de zaak’ gaan heeft geen nut en internet thuis werkt vandaag ook niet. Blijkt Tiscali/babyxl vandaag een migratie uit te voeren in mijn woonplaats en is er ook een landelijke storing bij hen. De nieuwe software blijkt daar niet te werken…..
En dan ben je dus helemaal offline. Pffff. Als je zelf kiest om offline te zijn is dat niet zo erg, maar als je gedwongen wordt offline te zijn dan voel je je toch niet lekker.
Maar goed. We zijn weer online. Ik heb nu eens tijd gehad mijn email op te schonen, bestanden te archiveren etc. Je kent het wel. Bovendien tijd gehad om een aantal feeds eens door te ploegen.
Maar ik ben wel blij dat ik weer online ben.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This