Select Page

En daar zit je dan….zonder internet en werkend notebook

Mijn notebook heeft het begeven, dus naar ‘de zaak’ gaan heeft geen nut en internet thuis werkt vandaag ook niet. Blijkt Tiscali/babyxl vandaag een migratie uit te voeren in mijn woonplaats en is er ook een landelijke storing bij hen. De nieuwe software blijkt daar niet te werken…..
En dan ben je dus helemaal offline. Pffff. Als je zelf kiest om offline te zijn is dat niet zo erg, maar als je gedwongen wordt offline te zijn dan voel je je toch niet lekker.
Maar goed. We zijn weer online. Ik heb nu eens tijd gehad mijn email op te schonen, bestanden te archiveren etc. Je kent het wel. Bovendien tijd gehad om een aantal feeds eens door te ploegen.
Maar ik ben wel blij dat ik weer online ben.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This