Select Page

Blogvangelizing

NewLevel.nl
De laatste tijd ben ik weer veel bezig met blogvangelizing: het vertellen en laten zien wat nieuwe media zijn en hoe je ze in kunt zetten.
Zo heb ik een presentatie gegeven bij ons dochterbedrijf NewLevel.nl, dat IT trainingen geeft. Daarvoor is een weblog bij uitstek geschikt om kennis te delen met anderen. Natuurlijk hebben ze al een weblog, maar ik vind dat daar meer mee kan. Resultaat naar aanleiding van die presentatie is in ieder geval dat ik NewLevel eens van binnen ga laten zien door er een video op te gaan nemen van een paar stukjes training e.d. Dat kunnen we dan weer op de weblog en de website zetten. Ook zal ik van de trainers korte introductievideo’s maken waarin ze zich voorstellen. Die komen dan op de website bij de rubriek Over ons. Want het is natuurlijk veel authentieker als je een trainer even echt aan het woord ziet in plaats van alleen maar een foto met wat tekst.

Roy van de Veerdonk
Gisteren heb ik een gesprek gehad met Roy van de Veerdonk van NewLevel. Hij is opleidingsadviseur en wilde ook meer weten over bloggen. Ik geloof dat hij ook wel enthousiast is geworden. In ieder geval is hij nu aangemaakt als auteur op de NewLevel blog en gaat hij er mee experimenteren.

Hutten Exclusieve Catering
Tot slot heb ik afgelopen dinsdag nog een gesprek gehad met Paul Spikmans die afstudeert aan de opleiding Commerciële economie bij Fontys. Hij is bezig met een onderzoek naar e-marketing bij Hutten Exclusieve Catering. Tja, en bij zo’n bedrijf horen nieuwe media als een vanzelfsprekendheid vind ik. Online belevingen creeëren met de bezoekers van je weblog, video’s van evenementen, foto’s van exclusieve catering etc. Ik zie dat helemaal voor me. Ja, en dat heb ik Paul natuurlijk verteld. smile_regular

Ik merk dat als ik zo bezig ben over webloggen bij mij de adrenaline sneller gaat stromen en ik ga dan helemaal los. Maar ik merk ook dat nog veel mensen waar ik mee praat nog bar weinig af weten van de nieuwe tijd en de rol van de nieuwe media daarin. Kortom: nog veel (zendings)werk aan de winkel. Het blijft zaaien en zaaien. Maar misschien is dat wel wat ik liefst doe denk ik. Dus niet getreurd. Het is een mooie tijd.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Paul Spikmans

  Hoi Hans,
  Een erg leuk bericht! Bij Hutten was men er intern ook over te spreken dat je dit bericht hebt gepubliceerd!
  Ik denk dat ik binnenkort mezelf ook eens verder ga verdiepen in het opzetten van een weblog (voor mezelf). Lijkt me namelijk zeer interessant en wellicht ook goed voor mijn toekomst in het bedrijfsleven.
  Zou je mij de resultaten van de onderzoeken van de andere afstudeerders die je begeleid kunnen doorspelen (indien toegankelijk)? Of wanneer zij ook een weblog hebben, deze even kunnen doorgeven. Vind het namelijk zeer interessant om te zien wat hun bevindingen en ervaringen zijn.
  Groeten,
  Paul Spikmans

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ha Paul,
  ik heb je een emailtje gestuurd met wat links.
  Succes!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This