Select Page

Audio van presentatie Wim Veen: hoe leert de jeugd nu eigenlijk?

Dit is de audio van de presentatie van Wim Veen over Homo Zappiens en hoe de jeugd van nu leert. De video staat in deze posting.


Link voor download: homozappiens.mp3 (42 61 mb)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

5 Comments

 1. Jorrit

  Hoi Hans,
  Mooi audiospelertje op je log. Waar heb je die vandaan?
  Grtn, Jorrit

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Hallo Jorrit, ja dat probleem ken ik. Had ik ook. Heeft niks met het dewplayertje te maken met de mp3 file denk ik. De frequentie is waarschijnlijk te hoog. Als je hem saved met een sample rate van 44100 dan moet het goed zijn. Hij zal nu wel op 48000 staan schat ik.
  Met een conversietooltje kun je dat wel omzetten (bijv. imtoompegof in audacity).

  Antwoord
 3. Hans on Experience

  Homo Zappiens: Learning Strategies of a Digital Generation

  Video en slides Homo ZappiensEen must-see! Deze video met slides over de Homo Zappiens van Wim Veen van TU Delft. Hij gaat daarbij in op hoe de nieuwe generatie nu eigenlijk leert. En is het feit dat ze veel online zijn en veel games spelen nu wel zo …

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This