Wat is het aandeel van Firefox en Internet Explorer bij jou?

Ik lees net op MIMblog in een posting dat bij het ene onderzoek het marktaandeel van Firefox daalt en in het andere onderzie Internet Explorer de verliezer is. Hmmm….Eric is in verwarring.
Ik heb maar eens in de statistieken van mijn blog gekeken. Daar zie ik het volgende plaatje:

Internet Explorer: 56% (juni 2006: 73.5%)
Firefox: 27% (juni 2006: 20.4%)

Duidelijke zaak. Tenminste bij mij. Hoe zit dat bij jou?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Marc

  59.00% MSIE 6.0
  16.00% Firefox 1.5.0
  8.00% Mozilla 5.0
  7.00% MSIE 7.0
  6.00% Safari 1.2
  4.00% Firefox 2.0
  Maar Hans, ik denk wel dat de Blogosphere een enigszins vertekend beeld geeft. Gevoelsmatig zitten daar meer Firefox-gebruikers, net zoals er véél meer RSS-gebruikers zitten. Ik denk dat bijvoorbeeld Startpagina er heel andere statistieken op nahoudt.

  Antwoord
 2. Fred Zelders

  Bij frEdSCAPEs d.d. 20061025:
  IE 6.0:49%
  IE 7.0: 5%
  IE 4.01: 1%
  FireFox 1.5: 16%
  FireFox 2.0: 12%
  FireFox 1.0.7: 1%
  Mozilla: 16%
  Safari 2%
  Dus
  IE: 55%
  FireFox: 29%

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This