Schitterend Organiseren: een korte video impressie

Ik heb mijn 3 uur video even bewerkt tot ongeveer 6 minuten en er muziek van Sympatico onder gezet. Dit zodat je een beeld kunt krijgen van het geheel. Niet bedoeld om de presentaties te volgen, maar om sfeer te proeven. Voor andere content kun je de tag schitterend organiseren onder deze (en andere) posting(s) gebruiken. Je krijgt dan een lijstje met alles wat onder dat label hier is gepubliceerd.


Schitterend organiseren door hansonexperience

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Hans on Experience

    Video-impressie Schitterend Organiseren rechtreeks hier afspelen

    Niet iedereen heeft de juiste instellingen e.d. om de video impressie die ik op mijn weblog in een eerdere posting heb staan af te kunnen spelen (denk ik). Daarom zet ik ook even die impressie hier even neer rechtstreeks vanuit Dailymotion. Zodat je de…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This