Schitterend Organiseren: video Prof. Wessel Ganzevoort

 

In deze presentatie hoor je prof. Wessel Ganzevoort aan het woord tijdens het congers Schitterend Organiseren. Hij gaat in op de kenmerken van schitterende organisaties, legt uit waarom we er eigenlijk zo weinig van bakken en wat je moet doen om een dergelijke organisatie te worden. Ik heb de samenvatting al eerder gepost. Overigens hoor je hem ook aan het woord in de video met talkshow De Keuze (ook als podcast). Het gaat er volgens hem vooral om dat organisaties hun zin kennen. Waarom zijn ze er? Als ze die kennen en er naar handelen of liever als de zin door hun aderen stroomt dan deugen ze. Dan kloppen ze.
In het boek Schitterend Organiseren legt hij uit dat het gaat om purpose (zin), principles (concrete leefregels) en competences (strategische potentie binnenin). Deze 3 elementen samen bepalen de essentie van een organisatie. En de essentie is een leidraad voor vernieuwingen en veranderingen.
In de organisatie als beweging staan de medewerkers niet centraal, nee, de medewerkers zijn de organisatie.
Deze video is echt een aanrader.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This