Podcast on Experience: Schitterend Organiseren – Talkshow De Keuze

Ik merkte dat er lezers hier komen die de video niet kunnen bekijken vanwege hun beperkingen met bandbreedte. En dat is jammer. Vandaar dat ik voor dit bericht de audio even van de video van de talkshow de Keuze heb geknipt en dat hier ter beschikking stel. Het is dus een mp3-bestandjes dat je af kunt spelen als je een spelertje ziet (daarvoor heb je flash nodig) en/of kunt downloaden door op het pod-icoontje te klikken en te kiezen voor Save as.

Podcast

Podcast on Experience: POE-137-20061011: Talkshow De Keuze (26 mb, 55 min)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Hans on Experience

    Schitterend Organiseren: video Prof. Wessel Ganzevoort

    Prof. Wessel GanzevoortUploaded by hansonexperience   In deze presentatie hoor je prof. Wessel Ganzevoort aan het woord tijdens het congers Schitterend Organiseren. Hij gaat in op de kenmerken van schitterende organisaties, legt uit waarom we er e…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This