Orion College nomineren voor een grote prijs: wil je mee stemmen?

Het Orion College is een bijzondere school. Ze zijn daarom genomineerd voor een grote prijs. Als je het onderstaande aanspreekt zou je op ze kunnen stemmen op: www.durvendelendoen.nl.
Kies voor Inzendingen, Noord Brabant en de categorie 50.000 euro. Dan zie je in het lijstje het Orion College staan. Door er op te klikken en je emailadres in te vullen kun je stemmen. Je krijgt een mailtje dat je even moet bevestigen. Dan telt je stem mee. Dit project verdient steun. Lees maar eens wat het Orion College zich ten doel stelt:

“Het Orion College heeft zich ten doel gesteld om kinderen onderwijs te geven in een context waarbij sprake is van waardering voor eigenheid, respect, integriteit, verantwoordelijkheid, zelfdiscipline, betrokkenheid en waar vooral intermenselijke relaties, communicatie en creativiteit centraal staan. De leerlingen krijgen een traject aangeboden waarbinnen alle ervaringen een plaats krijgen. Een leertraject waarbij zijn leven gezien wordt als deel van een groter geheel, leerlingen van zichzelf en elkaar weten en accepteren wat hun sterke en zwakke kanten zijn en waar ze elkaars hulp nodig hebben. Deze school wil zich profileren als een school voor vo waar elke begeleider, vanuit een kindgerichte benadering, jongeren begeleidt hun eigen (leer)behoeften te ontwikkelen en te realiseren, zodat ze kunnen zijn wie ze zijn. Leerlingen worden begeleid in het in het ontwikkelen van het totaal van hun vermogens, in sociaal, mentaal, intellectueel, fysiek, emotioneel en spritueel opzicht.”

Externe link: http://www.durvendelendoen.nl/index.cfm?fuseaction=main.inzendingen_showinzending&id=202

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

7 Comments

 1. Huub Koch

  Goede actie Hans, dat is zeker mijn stem waard.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ha Huub, tof man! Daar zullen ze blij mee zijn. THX!

  Antwoord
 3. kitty janssen

  Geweldig als dit voor onze school een succes oplevert. We kunnen de huidige én toekomstige leerlingen met het geld nog zoveel meer bieden om
  onderwijs te genieten! Namens de leerlingen alvast bedankt voor uw stem!

  Antwoord
 4. Huub Koch

  Ha Hans, het is goed om dit bericht op zoveel mogelijk weblogs te plaatsen. Ik zal er zelf ook een posting van maken en misschien goed om bijvoorbeeld ook aan Zinfo http://www.zinfo.nl te vragen of ze dit intiatief willen ondersteunen. Ik heb ze alvast een email gestuurd met die vraag. Heb ook een kijkje genomen op hun weblog http://www.orioncollege.nl/nucleus/ Een heel goed initiatief wat mij betreft. Groeten van Huub

  Antwoord
 5. John Broeckaert

  Ook ik vind het geweldig dat jullie je stem op het Orion College uitbrengen…… of willen brengen. Inmiddels is mij duidelijk geworden dat de site waarop het stemmen voor onze nominatie staat nogal discrimineert. Gebruikers van onder anderen firefox, safari en Mac’s wordt het stemmen onthouden. Helaas! Misschien nog een keertje IE?
  Bedankt

  Antwoord
 6. HuubKoch

  Met Firefox op Mac is het mij goed gelukt, maar inderdaad heeft Safari er een probleempje mee.

  Antwoord
 7. naamlooz

  Een waarde(n)volle school helpen

  Lieve Naamlozen. Via Hans Mestrum kwam mij ter ore dat er een hele bijzondere school is in Nederland. Het is een school voor de kinderen die dit belangrijk vinden: Als je wil meebeslissen over wat en hoe je leert Als

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This