Select Page

Moo Moo Mooie visitekaartjesMy creation, originally uploaded by Hans on Experience.

Ik heb ze al een weekje binnen maar er nog niet over geblogd. Dus bij deze. De Moo MiniCards. Je foto’s uit Flickr op een kaartje. Met op de achterkant de tekst die jij wilt. Heel geinig. Heel persoonlijk. Je geeft die persoon het kaartje dat het best bij hem of haar past. Of je laat ze zelf een kaartje kiezen. Het formaat is wel wat kleiner dan we gewend zijn. Een heel smal kaartje dus.
Ik heb de foto’s er van even op Flickr gezet. En dat deden al meer dan 1000 anderen ook.
Dit mozaiekje heb ik gemaakt met fd Flickr Toys. De posting komt vanuit Flickr

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Anneke Langenhuijsen

  Hoi Hans,
  Dat is een geweldig leuk idee! Ik heb helaas nét mijn nieuwste visitekaartjes voor 2B Open aangeleverd gekregen. Maar ach… wat let me om het gelijk al op een andere manier aan te pakken? 😉
  Dank voor de tip!
  Anneke

  Antwoord
 2. Hans on Experience

  Moo skypecards

  .flickr-photo { border: solid 2px #000000; } .flickr-yourcomment { } .flickr-frame { text-align: left; padding: 3px; } .flickr-caption { font-size: 0.8em; margin-top: 0px; } moo skypecards0001, originally uploaded by Hans on Experience. Ik kreeg ze ne…

  Antwoord
 3. Peter

  Die visitekaartjes zien er gaaf uit! Ik ga zelf ook weer een visitekaartje ontwerpen. Tip voor mensen die ook een visitekaartje willen maken: http://www.visitekaartjeszelfmaken.info (staat veel informatie op over het maken van visitekaartjes).

  Antwoord
 4. Thomas

  zeer mooie kaartjes en toffe blog!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This