Select Page

Les Blogs 3: 11 en 12 december

Ha daar is ie weer. De onvolprezen Les Blogs. En dit jaar wordt dit bloggersevent georganiseerd op 11 en 12 december, wederom in Parijs en dit keer met eten erbij 😉
Programma en hoe in te schrijven etc. wordt zeer binnenkort bekend gemaakt. Maar er kunnen in ieder geval 900 mensen in en het programma zal gevarieerder zijn, met ook veel aandacht voor Web2.0. Zo schrijft organisator Loic Le Meur.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Hans on Experience

    Vorig jaar Les Blogs 2.0 : deze video is 260.000x bekeken

    Hier voeg ik weinig aan toe. Zoals je het hier ziet, zo was het vorig jaar: Les Blogs 2.0. En doe me een plezier, nee jezelf, bekijk deze video eens. 260.000 mensen gingen je voor! En dit jaar opnieuw. Les Blogs 3.0. Video van Diego Bianchi….

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This