Jasper wil naar de VN

Ik vertaal niet alle emails die ik krijg naar een weblogposting. Dan zou ik de hele dag bezig zijn. Er zitten nog teveel emails bij waarbij ik me afvraag waarom ik die krijg en wat ik er mee moet. Maar sommige persberichten zijn gewoon in één keer goed. Die triggeren je. Soms krijg je ook een email waarvan je denkt, hé daar wil ik wat mee. Zo ook met het mailtje van Jasper.
Jasper wil naar de VN. Ja, dan wel als jongerenvertegenwoordiger. Daarbij wil hij dat de stem van Nederland gehoord wordt in de VN. Hij heeft ambitieuze doelstellingen en voert deze week campagne. Als onderdeel daarvan gaat hij donderdag op bezoek bij een aantal scholen. Daarvan zal hij hier op deze weblog verslag doen.
Mooi toch: mijn weblog als platform voor aanstormend talent met idealen!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Hans on Experience

    De stem van (jong) Nederland

    (Jasper Visser op de Universiteit van Leiden – red. Hans) Nederland is het enige land in de wereld dat direct en democratisch een afgevaardigde kiest voor de algemene vergadering van de Verenigde Naties in New York. Dit is de jongerenvertegenwoordiger …

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?