Select Page

Jasper wil naar de VN

Ik vertaal niet alle emails die ik krijg naar een weblogposting. Dan zou ik de hele dag bezig zijn. Er zitten nog teveel emails bij waarbij ik me afvraag waarom ik die krijg en wat ik er mee moet. Maar sommige persberichten zijn gewoon in één keer goed. Die triggeren je. Soms krijg je ook een email waarvan je denkt, hé daar wil ik wat mee. Zo ook met het mailtje van Jasper.
Jasper wil naar de VN. Ja, dan wel als jongerenvertegenwoordiger. Daarbij wil hij dat de stem van Nederland gehoord wordt in de VN. Hij heeft ambitieuze doelstellingen en voert deze week campagne. Als onderdeel daarvan gaat hij donderdag op bezoek bij een aantal scholen. Daarvan zal hij hier op deze weblog verslag doen.
Mooi toch: mijn weblog als platform voor aanstormend talent met idealen!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Hans on Experience

    De stem van (jong) Nederland

    (Jasper Visser op de Universiteit van Leiden – red. Hans) Nederland is het enige land in de wereld dat direct en democratisch een afgevaardigde kiest voor de algemene vergadering van de Verenigde Naties in New York. Dit is de jongerenvertegenwoordiger …

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This