Select Page

Foto’s van congres Schitterend Organiseren

Zo dat was een mooie dag vandaag bij het congres van de Baak, Vitae en Pentascope met bovenstaande titel. Ik heb veel moois gehoord dat ik komende dagen on-line zal gaan zetten. Dat zal enkele dagen duren, aangezien ik morgen weer op een congres ben om te bloggen.
Ik wil van een aantal keynotes hier een verslag neerzetten in de vorm van tekst. Daarnaast heb ik de audio, die ik in podcastvorm ga posten. En ik heb nogal wat video. Maar die moet natuurlijk eerst bewerkt worden.
Als eerste zet ik hier alvast de foto’s neer zodat je al een beeld kunt krijgen. Je kunt op de foto’s klikken om hem groter te zien of op de link onder de foto’s voor de complete set. De foto’s komen in willikeurige volgorde. Dus de volgende keer als je terug komt zie je weer andere. De set bevat 56 foto’s.
Het congres werd gehouden bij Herik Rail, een bijzondere lokatie. Dus als je af en toe treinstellen ziet dan klopt dat 😉

Dit is de link naar de complete set
Als je de tag schitterend organiseren onder deze posting op mijn weblog gebruikt krijg je dus steeds alle postings te zien die daar bij horen. En natuurlijk komt er steeds een up-to-date lijstje van relevante berichten onder elk stukje.
Zo nu de presentatie van prof. Wessel Ganzevoort maar eens verder uitwerken, want die vond ik toch wel heel boeien.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This