Select Page

Email abonnees kunnen nu ook reacties volgen

Ik heb een tijdje terug een microfeed toegevoegd, zodat reacties te volgen zijn via mijn webfeed. Met die microfeed komt er dus keurig onder die feed een link te staan naar mijn reacties en een tellertje dat aangeeft hoeveel reacties er zijn. Ook kun je de webfeed van de reacties op een betreffende posting gebruiken. Als er een reactie is dan zie je het oranje webfeedicoontje van de reacties op dat bericht.
Maar nu zag ik zojuist dat de mensen die zich via geabonneerd hebben op de emailservice van deze weblog en dus dagelijks een emailtje krijgen met de nieuwste postings, ook de reacties kunnen volgen. Onder een bericht zie je namelijk “Track comments”. Als je daarop klikt kun je je emailadres achterlaten en krijg je dus keurig via FeedBlitz een emailtje als er een reactie geplaatst is. Wel handig als je zelf een reactie hebt achtergelaten en je wilt de conversatie volgen.
Toch mooi dat FeedBlitz microfeeds ondersteunt.

Update: op de weblog zelf kun je in het reactieveld onder een bericht ook aanvinken dat je een emailtje wilt ontvangen van de reacties.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This