Select Page

Commodore Inside

Commodore Inside

Ik was vandaag weer bij Commodore. En wil je weten hoe het er daar een beetje uitziet op de R&D afdeling? Bekijk dan deze video die ik op het eind van mijn bezoekje toen ik weg ging snel even al lopend maakte. Zet je speakers ook even open. Niet dat ze die muziek daar draaide op dat moment 😉


Update: oh ja: Nescio heeft nu een mooie avatar en de movie van de IFA beurs met de Commodore Gravel staat ook online op Channel64

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. lekcim

    Waarom heb je zoveel info over commodore. Wat is je belang?

    Antwoord
  2. Hans Mestrum

    Commodore was eens een merk van Tulip. En daar werk ik. Dus ik volg dit bedrijf met interesse. Daarnaast vind ik het een mooi voorbeeld van een nieuw soort bedrijf dat inspeelt op trends in de experience economy.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This