Bloggers onder elkaar voor een fotoshoot

Dat was geinig vanochtend. Henk Jan van High Profile had 4 bloggers uitgenodigd om een stukje te schrijven voor de nieuwe Site Guide. Daar hoorde ook een zogenaamde fotoshoot bij. En daarom kwamen we vanochtend met een aantal bloggers bij elkaar (frank van frankwatching, frank van frank-ly, jeroen van adfoblog en ondergetekende) in de prachtige fotostudio van Robert Aarts. Daar stonden wij ineens in de schijnwerpers. Leuke ervaring. Het resultaat zul je later wel ergens zien.
Frank, Jeroen, Frank, Henk Jan, Robert en Aagje bedankt voor de leuke ontmoeting daar in Breda!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

  1. Jeroen Mirck

    Ja, het was een gezellige bedoening. Zodadelijk zet ik nog een paar eigen foto’s van de shoot online.

    Antwoord
  2. Hans Mestrum

    Ha leuk. Eens kijken wat je hebt gemaakt. Staan die van Henk Jan ook al ergens?

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This