Select Page

Zoeken op tags in MovableType werkt echt

Sinds ik overgestapt ben van TypePad naar MovableType heb ik de nu de mogelijkheid om tags te gebruiken. Je ziet ze in de Tag Cloud rechts en onder elke posting. En ik merk dat jullie ze gebruiken. Er wordt vaak op een tag geklikt om de relevante andere berichten die bij die tag horen te vinden. Ik laat bij de meeste postings er al 5 zien (op basis van die tags), maar er zijn misschien nog meer postings met die tag.
Kennelijk werkt dit intuitief dus goed. En doet het wat je denkt dat het moet doen, namelijk berichten laten zien die bij die tag horen.
De categorieën (rechts in het uitklapmenu bij de archieven) is een wat ruwere indeling op een hoger niveau. Wat ik met die categorieën ga doen weet ik nog niet.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. ine

  vraagje: de delicious en technorati link is dat ook via een plugin gedaan?
  just curious.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Hoi Ine, nee geen plugin. Gewoon paar stukjes code.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This