Select Page

XML bestandje bij screencast belangrijk

Ik had mooi alle content van mijn TypePad blog verhuisd naar mijn MovableType blog, bleken de screencasts in flash niet te werken. Ik had toch alle files gekopiëerd? Ja dat dacht ik. Ineens zag ik toen ik de bestanden op mijn harddisk vergeleek met wat ik gedownload had aan files vanaf TypePad dat ik een bestandje miste, nl. het xml bestandje. Tja en daarin staat precies waar elk bestand zich bevindt.
Hoe kon ik dit nu vergeten? Wel heel simpel. TypePad laat de xml bestanden niet ziet in je bestandenlijst, dus als je dan bestanden gaat downloaden met downthemall dan komt dat natuurlijk niet mee, aangezien je de bestanden zelf selecteert.
Tja je moet het maar weten. Snel dus de xml bestandjes erbij gezet en nu werkt het gelukkig weer.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This