XML bestandje bij screencast belangrijk

Ik had mooi alle content van mijn TypePad blog verhuisd naar mijn MovableType blog, bleken de screencasts in flash niet te werken. Ik had toch alle files gekopiëerd? Ja dat dacht ik. Ineens zag ik toen ik de bestanden op mijn harddisk vergeleek met wat ik gedownload had aan files vanaf TypePad dat ik een bestandje miste, nl. het xml bestandje. Tja en daarin staat precies waar elk bestand zich bevindt.
Hoe kon ik dit nu vergeten? Wel heel simpel. TypePad laat de xml bestanden niet ziet in je bestandenlijst, dus als je dan bestanden gaat downloaden met downthemall dan komt dat natuurlijk niet mee, aangezien je de bestanden zelf selecteert.
Tja je moet het maar weten. Snel dus de xml bestandjes erbij gezet en nu werkt het gelukkig weer.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This