Select Page

Wow: mijn presentatie als Top Featured OPML minisite op OPMLWorkstation

Ik kreeg een mailtje en wat denk je. Wordt mijn geknutsel met eeen presentatie in OPML opeens als Top Featured Minisite met OPML workstation op de homepage gezet. Wow!
Jij kunt dat ook. Gewoon je Powerpoint Presentatie laten converteren naar OPML. O ja, ik heb ook nog even een screencast gemaakt vanuit powerpoint en die als Google Video ook in OPML er bij gezet. Dat is het eerste plaatje. Met natuurlijk podsafe muziek eronder.
In de presentatie laat ik de veranderingen zien in de samenleving en hoe weblogs e.d. daar in passen. Daarnaast zie je ook een aantal voorbeelden van weblogs e.d.

Link: Trends presentatie in OPML

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This