Select Page

Willem gaat pecha kucha

Willem Karssenberg gaat Pecha Kucha. Jawel! Hij heeft daarvoor een speciale presentatie gemaakt, waarbij de tijd een belangrijke rol speelt. Op de klok kan hij zien of hij op tijd begint. Rechts in zijn presentatie kan hij zien hoeveel tijd hij nog heeft en links loopt een tellertje op tot 20 seconde, zodat hij weet wanneer de sheet verder gaat. Voor degene die zo ook een presentatie willen doen heeft Willem de html-code beschikbaar gesteld in zijn posting en kun je een demo bekijken.
Willem zet hem op!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Willem

    Wat aardig Hans om dit bericht te plaatsen. Zo bereikt mijn tooltje een nog veel groter publiek!
    Wanneer ga jij “Pecha Kuchen”?

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This