Welk statistiekprogramma ga ik nu gebruiken?

Welk statistiekprogramma ga ik nu gebruiken? Ik heb nu immers een eigen domein en kan daar dus een en ander op installeren.
Heb jij goede ervaringen met een bepaald programma (gratis?) dan hoor ik het graag hieronder.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Rutger

  Hans, ik heb vrij veel (gratis) pakketten gebruikt voor mijn site (oneStat, nedstat, performancing), maar de beste is toch zeker Google Analytics. Zeer uitgebreid, dus wel even de tijd nemen om alles door te krijgen. Succes.
  (later toegevoegd. Originele reactie van 11 sept 2006.)

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Oorspronkelijke reactie van 11 sept 2006)
  Hallo Rutger, bedankt voor je reactie. Ik heb inderdaad ook van alles. (hier nog steeds trouwens). Ook google analytics gebruik ik, maar wellicht is er nog iets wat ik mis.

  Antwoord
 3. Arnoud

  Ik ben nog steeds zeer tevreden over StatCounter. Deze gebruik ik naast m’n logfiles en Google Analytics.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This