Select Page

Ik maakte een weblog voor D66 Noord Brabant

Een tijdje terug heb ik een bericht gemaakt over Simone Kuiter, kandidaatlijsttrekker van D66. Daarna heeft Simone mij geciteerd. Ik meldde al dat ik lid zou gaan worden van D66. Want als ik a. zeg moet ik ook b. doen. Vind ik. Daarna heb ik een mailtje gestuurd naar de plaatselijke D66-ers met wat links naar die en postings. Resultaat is nu dat ik kort daarop met Marusjka Lestrade en Harry Arkesteijn van de provinciale statenfractie van D66 in Noord Brabant werd uitgenodigd om eens te komen praten over weblogs.
Na een bezoek aan het provinciehuis in Den Bosch heb ik nu een weblog voor D66 in Noord Brabant ‘ in de lucht’. Hij is nog pril, maar ik vind dat er al behoorlijk wat gepost wordt. Er zijn al 4 actieve bloggers en er zijn nog 3 mensen die hun account nog moeten bevestigen en een paar mensen die nog na willen denken of ze mee gaan doen.
De blog is in TypePad en de reacties staan gewoon open. Dus je kunt reageren! Dat is wat anders dan al die zogenaamde weblogs van politici, waar je niet kunt reageren. Natuurlijk is er ook een webfeed en een mogelijkheid voor een email nieuwsbrief.
Mooi om mensen die nog nooit met weblogs hebben gewerkt zo op sleeptouw te mogen nemen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. André in motion

    Weblog voor de VVD Heemskerk

    Ik las op de weblog van Hans Mestrum (Hans on Experience) een hele leuke posting over een weblog voor D66 Noord Brabant. Ik moest gelijk denken aan onze laatste vergadering van de VVD in Heemskerk. Daar hebben we uitgebreid aandacht

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This