Select Page

Video Ben Hammersley: we doen het nog eens over

Ik schreef al dat ik de presentatie van Ben Hammersley niet zo veel vond voorstellen tijdens Emerce eDay. Vooral ook omdat het verhaal eigenlijk hetzelfde had moeten zijn als op Les Blogs. Daar was het heel inspirerend. Ik ben dus even op zoek gegaan naar die presentatie en vond die op een paar plekken. Zo heeft Frank-Ly een video van Ben Hammersley op zijn blog staan. Je kunt op het plaatje klikken om naar de video toe te gaan. En als je naar dit verhaal luistert en je was op Emerce eDay bij zijn optreden, dan snap je wat het verhaal had kunnen zijn.
Deze presentatie blijft inspirerend!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This