Van TypePad naar MovableType: in de lucht!

Ja hoor. In de lucht! Ik ben nu echt over van TypePad naar MovableType! Je zult er niet veel van zien hier als het goed is. Merk je toch nog rare dingen, links die niet goed verwijzen, plaatjes die niet door komen. Laat het me weten.
Ik kom in een volgende posting nog wel op de verschillen terug. Maar ik kon het niet nalaten die eerst even te melden. Wink

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Willem

  Als ik je weblog van nu vergelijk met zoals hij er een half jaar geleden
  uitzag, dan istie een stuk rustiger geworden en heb je heel wat toeters en
  bellen weten weg te werken, complimenten!
  Vind het alleen wel jammer dat ik ondanks 1024X768 instelling horizontaal
  moet scrollen. Volgens mij zit dat ergens in de stylesheet code van je
  banner, want het plaatje in de header wordt zelfs breder weergegeven dan
  deze in het echt is.
  (Originele reactie is van 11 sept 2006. Later toegevoegd door mij ivm onterecht delelen)

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ha Willem, je hebt de eer om de eerste te zien die hier op mij eigen MovableType blog en nieuwe host te reageren. En zo te zien lukt dat ook. Mooi!
  Tja die banner. Daar moet ik eens echt naar kijken, evenals de lay-out. Het schijnt dat mensen de kolom liever rechts lezen.
  (originele reactie is van 11 sept 2006. Door deleten later toegevoegd)

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This