Select Page

Worden die screencasts en video’s wel bekeken?

Ik maak regelmatig wat video’s en screencasts en die upload ik dan naar Google Video, DailyMotion en Ourmedia (deze links gaan naar mijn betreffende pagina toe met de videos). Het is dan natuurlijk goed om regelmatig eens te bekijken wat die dingen ‘doen’. Worden die wel bekeken of zo. Of gebeurt daar niets. Nou, ik kan je verzekeren, daar gebeurt echt wel iets. Screencasts worden tientallen, sommige honderden keren en enkele zelfs duizenden malen bekeken. Kijk maar eens naar onderstaande screenshots. Dan zie krijg je een beeld van wat dat spul allemaal doet in het virale cirquit.
Eerst zie je de cijfers uit Google Video, daarna uit DailyMotion en tot slot uit Ourmedia.

 

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This