Reactiemogelijkheid traag: vandaag mijn archieven maar eens bekijken

Ik merk dat de reactiemogelijikheid nog altijd heel traag verloopt. Jammer. Ik vind dat zelf nooit prettig als ik ergens wil reageren en het werkt dan niet of niet snel genoeg. Daarom ben ik ook vanalles aan het uitproberen hoe ik dat sneller kan maken.
Ik heb gemerkt dat de reactietijd op mijn andere blog veel sneller is. Dus het moet in de opbouw van deze blog zitten. Ik heb al een aantal zaken aangepakt, zoals je hier en hier kunt lezen. Dat helpt mij wel in een veel en veel betere performance in het publiceren van berichten en het herbouwen van de weblog, maar heeft helaas nog geen invloed gehad op de snelheid in de reactiemogelijkheid.
Daarom ga ik vandaag de archieven eens uitzetten. Dat betekent concreet dat ik het dagelijkse en wekelijkse archief even uit zet en de weblog herbouw. Ik hou dan alleen de maand- en categorie-archieven over.
Aan de rechterkant zul je dus zometeen ook niet meer de uitklapmenuutjes van die archieven zien.
Maar eens kijken wat dat oplevert.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Hans Mestrum

  Upgrade gedaan naar MT 3.33. Eens kijken of dat nog wat oplevert aan performance winst.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  He dat lijkt me toch wat sneller. Ik zie trouwens nog een typefout hierboven: persoonijke moet natuurlijk zijn persoonlijke. Gelijk maar even veranderen in de template.
  Zo nog maar eens op publiceren klikken.

  Antwoord
 3. Hans on Experience

  Performance van MovableType nu geweldig!

  Smart Rebuild Kijk dat is nu een plugin waar ik iets aan heb: Smart Rebuild. Ik had al het een en ander geoptimaliseerd hier in MovableType (en dat is eigenlijk ook gelijk het voordeel van MovableType als blogplatform boven TypePad), maar het reageren …

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This