Select Page

Process Tags plugin voor Flickr plugin

Oh ja, vergat ik bijna te melden. Maar ik heb de Process Tags plugin geinstalleerd. Daarmee kun je de MT tags in een posting uit laten voeren. Normaal kan dat niet. Ik heb dit gedaan zodat ik de de Flickr plugin ook in een posting kan gebruiken. Meestal zet je de foto’s rechts of links in de zijkolom. Dat kan dan met de MT tags. Maar als je een serie foto’s in een posting wilt laten zien dan gaat dat dus niet. Je ziet de Flickr plugin in actie in een eerdere posting. Ik heb daar nog niet met stijlen en zo gewerkt. Ik wilde eerst maar eens kijken of die plugin werkt. En dat doet ie dus. Hij haalt nu uit Flickr uit de set Palace of Wisdom 3 foto’s op.
Er zijn diverse optie die ik nog mee kan geven. Maar dat komt later wel.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This