Select Page

OPMLs gecombineerd met OPML Manager en Grazr

Ik kreeg een mooie reactie van Pieter van Overbeek. Hij heeft OPML Manager gemaakt. Een verdraaid mooie tool om makkelijk OPMLs te kunnen beheren. Ik heb daar gelijk even gebruik van gemaakt en zo mijn 2 Grazr readinglists gecombineerd tot 1. Daarin zie je dus zowel Mijn Readlinglist van andere blogs als Mijn Content van deze weblog. Je kunt weer lekker grazen door de diverse content. Klik op een regel/titel em je gaat steeds een niveau verder. Totdat je het bericht in kwestie zelfs kunt lezen Of door kunt klikken naar de weblog/site van dat bericht). Terug ga je steeds door op het schuifje links te klikken. En natuurlijk kun je de webfeed van de betreffende content weer kopi�ren met de rechtermuisknop.

Ik heb gelijk ook maar even de blog van NewLevel.nl en de RSS feed van Tulip nieuws toegevoegd als opml. Ook daarin kun je dus weer ‘grazen’ door op de diverse items te klikken. Om ze in OPML te krijgen heb ik ze even in Bloglines gezet en ge�xporteerd. Dat levert een keurige opml file op die ik kan gebruiken in OPML Manager.
Dit is de link naar mijn OPML file in OPML manager. En met deze link krijg je de inhoud van de opml webfeeds keurig in je PDA of martphone!

Mooi!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Fred Zelders

  Hans, OPML manager (al de nodige tijd in de lucht) wordt fors beconcurreerd door OPML workstation.
  Ik vind OPML Workstation persoonlijk veel beter (veel meer mogelijkheden en veel beter opml-edit en onderhoud).
  In mijn post van 22 december ( OPML Workstation beconcurreert OPMLmanager op http://www.fredscapes.nl/2005/12/22.html#a607 ) stelde ik dat zodra OPML workstation ook een goede editor zou bieden het OPMLmanager voorbij zou streven.
  Welnu, dat is snel daarna ook gebeurd.
  Ik vind dat OPMLmanager inmiddels ruim is ingehaald door OPML Workstation ( http://www.opmlworkstation.com/ )

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ha Fred, mooie reactie. Ik ga dat ook eens bekijken. Altijd goed om vergelijkingsmateriaal te hebben. En jouw ervaring op dit gebied neem ik heel serieus. OPML begint de laatste dagen pas ‘te leven’ voor mij, dus al doende ben ik aan het leren.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This