Ik kreeg een mooie reactie van Pieter van Overbeek. Hij heeft OPML Manager gemaakt. Een verdraaid mooie tool om makkelijk OPMLs te kunnen beheren. Ik heb daar gelijk even gebruik van gemaakt en zo mijn 2 Grazr readinglists gecombineerd tot 1. Daarin zie je dus zowel Mijn Readlinglist van andere blogs als Mijn Content van deze weblog. Je kunt weer lekker grazen door de diverse content. Klik op een regel/titel em je gaat steeds een niveau verder. Totdat je het bericht in kwestie zelfs kunt lezen Of door kunt klikken naar de weblog/site van dat bericht). Terug ga je steeds door op het schuifje links te klikken. En natuurlijk kun je de webfeed van de betreffende content weer kopi�ren met de rechtermuisknop.

Ik heb gelijk ook maar even de blog van NewLevel.nl en de RSS feed van Tulip nieuws toegevoegd als opml. Ook daarin kun je dus weer ‘grazen’ door op de diverse items te klikken. Om ze in OPML te krijgen heb ik ze even in Bloglines gezet en ge�xporteerd. Dat levert een keurige opml file op die ik kan gebruiken in OPML Manager.
Dit is de link naar mijn OPML file in OPML manager. En met deze link krijg je de inhoud van de opml webfeeds keurig in je PDA of martphone!

Mooi!