Select Page

Korte videocompilatie van presentatie Office 2007

Korte videocompilatie van presentatie Office 2007


Highlevel office 2007
Video sent by hansonexperience

Dit is een korte compilatie van de sprekers tijdens de HighLevel Office 2007, bedoelt om een indruk te krijgen van de middag. Deze video is in Windows Media format geuploaded naar Dailymotion in een formaat van 352×288. De video duurt 17 minuten.
NewLevel heeft ook een volledige versie in high quality op 3 DVDs. Als je daar interesse in hebt kun je dat in de reacties op de NewLevel blog aangeven.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Hans on Experience

    LearningGuide: het leren starten bij het begin

    Alfred RemmitsIk was vanochtend bij LearningGuide om bij te praten met Alfred Remmits, CEO van dit bedrijf. We kennen elkaar al zo’n 15 jaar. LearningGuide was destijds in de persoon van Henk Arts ook aanwezig op de Office 2007 workshop van NewLevel.n…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This