Select Page

POE-136-2006918: HighLevel Office 2007 Slot (podcast)

Podcast Podcast on Experience POE-136-2006918: NewLevel.nl – HighLevel Office 2007 (Slot: Goos Bus van NewLevel.nl) (mp3, 6 mb, 13 min)

Dit is deel 3 in een serie van podcasts waarin de presentaties te horen zijn die gehouden werden op de HighLevel Office 2007.  Dat was een seminar van NewLevel.nl in samenwerking met LearningGuide en Microsoft over Office 2007. In deze podcast hoor je Goos Bus van Newlevel.nl ingaan op certificeringen rondom Office 2007.

Ik heb de foto’s ook online staan.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

6 Comments

 1. Andre le Fevre

  Hans. Bedankt voor jouw reactie op het plaatsen van een video op mijn weblog. Hoed doe je dat met een podcast. Jij hebt zo’n mooie afspeelbalk. Hoe doe je dat? Is het een speciale tool? Ik hoor het graag van je.
  Gr. Andre

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Hallo Andre,
  als je een mp3 hebt plaats je dat in een playertje met de volgende syntax:
  Het dewplayertje is een klein bestandje dat je ergens upload naar je weblog. Dat pad vul je dus steeds in voor de mp3 (blijft dus steeds hetzelfde.
  Het dwplayertjes kun je hier downloaden:
  http://hmestrum.blogs.com/dewplayer
  Je ziet het playertje in het groot. Pak File-Save as en bewaar het dan op je hard disk. Daarna dus uploaden met je TypePad blog.
  Succes!

  Antwoord
 3. A. le Fevre

  Sorry Hans, maar dit lukt niet. Je spreekt over syntax? Welke? Heb je een voorbeeld. Ik krijg het niet voor elkaar en het zal wel iets stoms zijn. Groet Andre.

  Antwoord
 4. Hans Mestrum

  Ah andre, ik zie dat de code is weggevallen. Ik stuur je die per mail toe. Die moet je dus in TypePad in je posting plakken (html tab).

  Antwoord
 5. A. le Fevre

  Sorry Hans dat ik je nog wat vraag. Jij schrijft:
  Het dwplayertjes kun je hier downloaden:
  http://hmestrum.blogs.com/dewplayer
  Maar het lukt me niet om dat playertje te downloaden.
  Hoe gaat dat? Save as lukt niet.
  Gr. Andre

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This