Select Page

POE-135-2006918: HighLevel Office 2007 deel 3 (podcast)

Podcast Podcast on Experience POE-135-2006918: NewLevel.nl – HighLevel Office 2007 (deel 3: Henk Artz  van LearningGuide) (mp3, 21 mb, 36 min)

Dit is deel 3 in een serie van podcasts waarin de presentaties te horen zijn die gehouden werden op de HighLevel Office 2007.  Dat was een seminar van NewLevel.nl in samenwerking met LearningGuide en Microsoft over Office 2007. In deze podcast hoor je Henk Artz van LearningGuide ingaan op een EPS (Electronic Performance System).

Ik heb de foto’s ook online staan

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

  1. Hans on Experience

    LearningGuide: het leren starten bij het begin

    Alfred RemmitsIk was vanochtend bij LearningGuide om bij te praten met Alfred Remmits, CEO van dit bedrijf. We kennen elkaar al zo’n 15 jaar. LearningGuide was destijds in de persoon van Henk Arts ook aanwezig op de Office 2007 workshop van NewLevel.n…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This