Select Page

POE-134-2006918: HighLevel Office 2007 deel 2 (podcast)

Podcast Podcast on Experience POE-134-2006918: NewLevel.nl – HighLevel Office 2007 (deel 2: Roy van de Veerdonk van NewLevel.nl) (mp3, 35 mb, 25 min)

Dit is deel 2 in een serie van podcasts waarin de presentaties te horen zijn die gehouden werden op de HighLevel Office 2007.  Dat was een seminar van NewLevel.nl in samenwerking met LearningGuide en Microsoft over Office 2007. In deze podcast hoor je Roy van de Veerdonk van NewLevel.nl ingaan op hoe je Office 2007 nu inzet. Hoe ga je met de veranderingen om? Want Office 2007 is natuurlijk maar een middel.

Ik heb de foto’s ook online staan.

Deel 1 met Bart Wessels van Microsoft kun je ook beluisteren.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This