Natural Networking Festival: 19 video’s!

Natural Networking Festival: 19 video’s!

Of ik de video al gezien had van Natural Networking Festival? Nee, nog niet. Dus even kijken in Dailymotion en zoeken op NNF 2006. Wow, man. Daar staan zomaar 19 video’s van dit event!
Ik heb er maar eentje uitgekozen, omdat die een mooi overzicht geef van wat er allemaal was. Voor de rest moet je toch echt zelf even gaan kijken. Erg de moeite waard. Mooi toch om te zien wat er gebeurt als er niets georganiseerd wordt….

 


Rondleiding
Uploaded by NNF2006Update: ik zag pas later dat Sanne een mooie posting heeft over NNF en dat er natuurlijk ook een del.icio.us tag nnf2006reacties is, waarin je de foto’s, video’s, impressies etc. vindt.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Sanne Roemen

  Ha Hans, jammer dat je er niet bij was! Als je nu kijkt naar wat je over het NNF allemaal tegenkomt… is het in jouw ogen dan een unconference?

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ik vind van wel, alhoewel de definitie van wat het is nogal eens verandert. Ik ervaar dat deelnemers zelf het programma hebben gemaakt. Dat er veel co-creatie heeft plaatsgevonden en dat het niet ging om het ego van de sprekers, maar om de zinvolheid van de ontmoeting tussen mensen en wat er dan kan gebeuren. Dus geen content/ego-push van iemand of iets (content) die in het middelpunt staat, maar een inspiratie-, ervaring-, kennis-, plezier-pull van de deelnemers onderling.

  Antwoord
 3. Sanne Roemen

  Klopt, Hans, en zoals jij het opschrijft lijkt het net alsof je er toch bij was. Ik vind je uitleg ook een fijne definitie van een unconference. Die houden we erin.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This