Reacties op berichten via email: MT-Notifier

Wat is het?
Nog een mooie plugin die ik even uitprobeer is die om je te abonneren op de reacties via email. Je ziet bij de reactie mogelijkheid onderaan een checkbox. Als je daar in klikt komt er een vinkje te staan en abonneer je je op de reacties op dat bericht. Dus niet via een webfeed, maar via email. Je krijgt dan automatisch een emailtje als iemand een reactie plaatst.
Ik heb wel de optie aan staan dat als je je aanmeldt er een email naar je gestuurd wordt om dat te bevestigen. Je weet maar nooit.
Oh ja, je kunt je alleen maar abonneren als je zelf een reactie achter laat.

Hoe installeer je zoiets?
Deze plugin die MT-Notifier heet vind je op de weblog van Everitz. En hoe je het installeert staat daar helder uitgelegd. Let op: als je het gaat gebruiken is het niet gratis!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

4 Comments

 1. Marc

  Hans, dit hoef je maar één keer tegen een tester te zeggen en hij gaat het even uitproberen. Ik zal de checkbox aanvinken.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Mooi dat het werk. Bedankt dat je het uit probeert!

  Antwoord
 3. Andre le Fevre

  Hans, ik ga het even proberen. Ik zal de box aanvinken. Het zal zeker werken.

  Antwoord
 4. Hans Mestrum

  Ha Andre,
  ja het werkt. Ik kreeg keurig een notificatie dat jij gereageerd hebt op dit bericht. Ik had me dus ook aangemeld. De notificatie was er nog eerder dan de email van MovableType zelf 😉
  Mooie manier om zo de conversatie te kunnen volgen.
  Overigens kan dat dus nu ook door je te abonneren op de webfeed van de comments per posting. Die staat achter het woordje Reactie hier boven. Als er nog geen reactie is staat er geen icoontje.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This