MOO Flickr mini cards: persoonlijk, uniek en speciaal

MOO Flickr mini-cards Wow dat is mooi. Dit wordt een succes. Dat voorspel ik je. Collectors-items worden het. De minicards van Flickr. Of liever van MOO. Heel simpel kun je via hun website en je Flickr account de foto’s kiezen die je op een visitekaartje kunt laten printen met tekst naar keuze op de achterkant. Als je een Flickr-Pro account hebt (een betaald account dus) dan kun je gratis een pakje van 10 bestellen. 100 cards kosten $19,99. Kijk zo zien ze er uit. En natuurlijk is er al een Flickrgroup die er leuke dingen van laat zien.
Ik heb gelijk een test pakje besteld. Echt wat anders dan die duffe visitekaartjes. Aangezien je verschillende foto’s kunt kiezen heb je voor iedereen dus een persoonlijk en uniek visitekaartje. Je kunt natuurlijk ook gewoon 100 dezelfde bestellen neem ik aan. Maar het feit dat ze ook verschillend mogen zijn vind ik mooi. En aangezien jij zelfde foto’s hebt gemaakt is het dus echt iets van persoonlijks. Gaaf! Ik ben benieuwd hoe ze er echt uit zien. Straks zit iedereen te graaien in dat doosje om het kaartje te zoeken wat bij je past 😉
(via Neville Hobson)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This