Microfeed: reacties in mijn feed

Waar heb je het nu over?
Als het goed is, zul je nu vanaf nu in je feed onder het bericht ook zien hoeveel mensen er gereageerd hebben en door daar op te klikken kun je dan naar die reacties toe. Dat is mogelijk door een feed in een feed. Ofwel een microfeed. Ik had het daar al over in de vorige posting.

Hoe maak je zoiets?
Dat kun je perfect lezen bij Eric Lunt van FeedBurner. Het is eigenlijk niet zo moeilijk. De stappen uit de vorige posting doorlopen en dan nog de de FeedFlare optie in FeedBurner aan zetten.
Ik kan het zelf nog niet uitesten, omdat het alleen maar werkt met toekomstige reacties, maar Eric verzekerde me dat het prachtig werkt.
Microfeeds in actie dus. Ik heb gelijk hier een reactie toegevoegd, zodat je kunt zien in de webfeed hoe het werkt. Daarnaast zie je een Add comment optie onder het bericht in je feed. Daarmee ga je rechtstreeks naar de reactiemogelijkheid van dat bericht.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Hans Mestrum

  Eat your own dogfood 😉 Dus even deze mogelijkheid uitgeprobeerd en me meteen geabonneerd op dit bericht.

  Antwoord
 2. Hans on Experience

  Email abonnees kunnen nu ook reacties volgen

  Ik heb een tijdje terug een microfeed toegevoegd, zodat reacties te volgen zijn via mijn webfeed. Met die microfeed komt er dus keurig onder die feed een link te staan naar mijn reacties en een tellertje dat aangeeft hoeveel reacties er zijn. Ook kun j…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This