Select Page

Highprofile.nl nu ook met weblog: mooi gedaan Henk Jan

 Kijk, kijk, die Henk Jan heeft het toch maar mooi voor elkaar. Enkele jaren geleden kwamen we in contact en liet ik hem zien wat webloggen was. Daarna was hij verkocht. Hij ging helemaal op in de blogosphere en zag toen ook al de kracht van webloggen. Al snel ging hij video’s maken die hij als filmpjes op zijn weblog presenteerde. En nu de volgende stap. Een corporate weblog op HighProfile.nl. Als je op het plaatje klikt of naar de website gaat, zie je de weblog in de linkerkolom en als je daarop doorklikt, blijkt de weblog in de website geintegreerd te zijn. Hij staat nl. onderaan op de homepage. Nou, hij is niet helemaal geintegreerd, want als je reageert of op een posting klikt, dan ga je naar de weblog zelf, dus buiten de website.
Maar goed, ik vind het toch wel een prestatie dat hij dit voor elkaar heeft gekregen. Ik schreef al eerder over het feit dat hij zoveel gastbloggers op die weblog heeft. Dus terecht staat er Van en voor de evenementenbranche. En natuurlijk kun je reageren en alles wat een weblog een weblog maakt. En als je goed kijkt, zie je dat het een TypePad weblog is.
Henk Jan en team: Proficiat!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

1 Comment

 1. Henk-Jan Winkeldermaat

  Heel erg bedankt Hans. Het is inderdaad allemaal bij jou begonnen (of Albert Boswijk die me met jou in contact bracht, of Hans Poortvliet die me met Albert Boswijk in contact bracht toen ie met Joe Pine in het land was… 😉
  Even een kleine nuancering, het meeste mooiste werk is verzet door mijn directe collega Sandra Klijn, enthousiast ondersteund door het hele High Profile team.
  Nu is wel de tijd aangebroken om te gaan knallen! Met alle gastbloggers.
  http://www.highprofile.nl/bloggers.html
  Hans, bedankt voor de inspiratie!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This