High Level Office 2007 van NewLevel.nl, Microsoft en LearningGuide

Morgen is er een High Level Microsoft Office die NewLevel.nl organiseert in samenwerking met Microsoft en LearningGuide. Daarbij wordt een ‘Sneak Peek’ gegeven van Office 2007. Ik ga deze middag op video zetten. En als je het programma ziet, dan snap ik goed waarom er tussen de 50 a 60 mensen komen.
Want naast Bart Wessels van Microsoft, die een demonstratie van Office 2007 zal geven, zal Henk Arts in gaan op een EPS voor een lerende organisatie, gaat Roy van de Veerdonk van NewLevel in op Office 2007 als hulpmiddel en zal Goos Bus van NewLevel ingaan op de trainingen en certificeringen rondom Office 2007.

Belooft een mooie middag te worden. Ik hou jullie uiteraard op de hoogte en zal als dat lukt later een video hier posten van de middag. Uiteraard zal dat een compilatie zijn, want om nu 3 uur online te zetten…..Wink
Misschien kan ik nog wel iets uithalen met de audio, door die als podcast beschikbaar te stellen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

10 Comments

 1. André le Fèvre

  Hans. Ik ben op vakantie en zal de middag dus niet persoonlijk mee maken. Dus ben ik razend nieuwsgierig naar je video. Veel succes! En dat geldt voor iedereen.

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Dag Andre,
  prettige vakantie. Ik hoop dat het een succes wordt.
  TypeKey inloggen werkte net niet goed. Is nu hopelijk wel het geval.

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  Ha Andre,
  nee nog niet helemaal 😉
  Een trackback maak je door in je eigen blogtool in het vakje onder je posting in uitgaande trackback de trackback-url van DE ANDER in te vullen. Dus als je een trackback wil zetten naar deze posting, omdat je daar over schrijft of me citeert oid, dan pak je de trackback-url hierboven en die plak jij BIJ JOU in het vakje uitgaande trackback. Jouw blog zorgt er dan voor dat er keurig hier een samenvatting van jouw posting komt te staan, inclusief een link naar je blog. Zo weet de ontvanger (ik dus in dit geval) dat jij iets hebt geschreven over mijn posting en kunnen lezers ook doorklikken om eens bij jou te gaan kijken.
  Zoiets.

  Antwoord
 4. André in motion

  High Level Office 2007 van NewLevel.nl, Microsoft en LearningGuide

  Hans Mestrum schreef dinsdag 12 september op zijn weblog (Hans on Experience): Morgen is er een High Level Microsoft Office die NewLevel.nl organiseert in samenwerking met Microsoft en LearningGuide. Daarbij wordt een ‘Sneak Peek’ gegeven van Office 20…

  Antwoord
 5. Hans Mestrum

  Zo is ie goed Andre. Ik bedoel de trackback. Mooi!

  Antwoord
 6. Hans on Experience

  POE-133-2006915: HighLevel Office 2007 deel 1 (podcast)

  Podcast on Experience POE-133-2006915: NewLevel.nl – HighLevel Office 2007 (deel 1: Bart Wessels van Microsoft) (mp3, 39 mb, 1u 33 min) Dit is deel 1 in een serie van podcasts waarin de presentaties te horen zijn die gehouden werden…

  Antwoord
 7. Hans on Experience

  POE-134-2006918: HighLevel Office 2007 deel 2 (podcast)

  Podcast on Experience POE-134-2006915: NewLevel.nl – HighLevel Office 2007 (deel 2: Roy van de Veerdonk van NewLevel.nl) (mp3, 35 mb, 25 min) Dit is deel 2 in een serie van podcasts waarin de presentaties te horen zijn die gehouden…

  Antwoord
 8. Hans on Experience

  POE-135-2006918: HighLevel Office 2007 deel 3 (podcast)

  Podcast on Experience POE-135-2006918: NewLevel.nl – HighLevel Office 2007 (deel 3: Henk Artz  van LearningGuide) (mp3, 21 mb, 36 min) Dit is deel 3 in een serie van podcasts waarin de presentaties te horen zijn die gehouden werden op…

  Antwoord
 9. Hans on Experience

  POE-136-2006918: HighLevel Office 2007 deel 3 (podcast)

  Podcast on Experience POE-136-2006918: NewLevel.nl – HighLevel Office 2007 (Slot: Goos Bus van NewLevel.nl) (mp3, 6 mb, 13 min) Dit is deel 3 in een serie van podcasts waarin de presentaties te horen zijn die gehouden werden op de…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This