Emerce snapt het niet (meer)

Tja, ik had er toch een hoge pet van op. Van Emerce. Maar na Emerce eday is dat toch een stuk minder geworden. En ik ben niet de enige lees ik. Ze snijden wel nieuwerwetse onderwerpen aan met fijne sprekers in een inspirerende omgeving, maar de organisatie handelt zelf niet in de trant van die nieuwe ontwikkelingen. Eerst dacht ik nog: hé wat aardig, dat ik vrijkaartjes kan ‘verdienen’ door een button te plaatsen. Maar later kreeg ik toch onder iets koudere douche. Had ik een aantal gasten uitgenodigd met die vrijkaartjes om ook eens te komen kijken en luisteren, krijgen we potjandorie ‘s avonds voor het event om 6 uur een mailtje dat het zo druk wordt dat we misschien sessies moeten missen of in een apart zaaltje kunnen zien. Nou ja. Dan snap je het dus niet. Maak je een deal en herroep je even vrolijk weer. En als dan blijkt dat die drukte wel mee valt, er waren immers nog plaatsen zat bij de keynotes en de meeste sessies dan zakt je broek echt af. Tuurlijk snap ik dat als je gratis naar binnen mag, je niet als VIp behandeld hoeft te worden, maar om nu zo met een dergelijk mailtje het bos ingestuurd te worden…..
Ik kreeg ook gelijk een verontwaardigd mailtje van één van mijn gasten. Of ik nog wel zou gaan, na deze aanfluiting. Dat heb ik dus wel gedaan. Maar zonder notebook, fotocamera etc. Daar had ik even geen zin meer in. Overigens vond ik de organisatie op zich ook mager. Lange rijen bij binnenkomst (om alleen maar een batch op te halen!), bij het afhalen van de lunchbonnen, parkeerbonnen, uitgiftepunten van de lunchpakketjes,…pppfff.
Trouwens, sommige sessies waren een aanfluiting. De een werd terplekke bedacht/geknutseld (o ja co-creatie) en bij een liep het zweet hem in zijn schoenen (en dat was niet van de verschrikkelijke warmte daar…) En als je dan na een lange dag op Ben Hammersley hebt gewacht en die blijkt dan na 10 minuten klaar te zijn, terwijl hij een echte topspreker was op Les Blogs, dan heb je het wel gehad. Helemaal als je na het versturen van een mailtje over de gang van zaken geen reactie krijgt…..Ja een week later als je ze aan dat mailtje herinnert!
Emerce eday is meer een beurs geworden met fijne standjes, spiegels en kraaltjes waar de goede sprekers al bijna niet meer op vallen. Dus volgend jaar inderdaad maar eens een pint gaan drinken met Henk Jan en Fred.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Hans Mestrum

  Gelukkig heb ik nog een telefoontje gehad van Emerce waarin we zaken doorgesproken hebben. Dus dat is weer wel ok. Kou is weer uit de lucht 🙂

  Antwoord
 2. Hans on Experience

  Video Ben Hammersley: we doen het nog eens over

  Ik schreef al dat ik de presentatie van Ben Hammersley niet zo veel vond voorstellen tijdens Emerce eDay. Vooral ook omdat het verhaal eigenlijk hetzelfde had moeten zijn als op Les Blogs. Daar was het heel inspirerend. Ik ben dus…

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This