Select Page

Opgelost: embedded Windows Media Video in Firefox

Ik zag zelf de video’s (van Anderssson en Surowiecki) die ik in enkele postings hier heb staan niet in Firefox. Ik heb daarvoor een object tag gebruikt om de videostream binnen te laten komen in een player. In IE zie ik die player wel. Bleek dat dat een ActiveX probleempje was. De oplossing staat keurig beschreven in dit document. Met testpagina’s om te kijken wat je mist. Ik moest dus even een soort plugin voor Firefox downloaden en het werkte weer.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

2 Comments

  1. Hans Mestrum

    Wow wat gaat het publiceren van een bericht nu snel. Eens kijken hoe het zit met de reacties.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This