Select Page

Commodore luistert echt!

Commodore luistert echt!

Ik vond deze posting met filmpje op de Commodore weblog Channel64
In dit filmpje geschoten op de IFA beurs komt Miss Fabienne aan het woord. Zij geeft haar mening over de Commodore Gravel. En dat dat niet alleen positieve feedback is kun je in dit filmpje horen. Mooi dat Commodore toch dit laat zien. Getuigd van lef.
En nog mooier is dat ze luisteren naar haar feedback. Lees maar eens in het bericht wat Commodore met haar feedback doet!
Dit vind ik nou een mooi voorbeeld van mensen die het begrepen hebben hoe het kan. Het filmpje is trouwens al weer 1200x bekenen. Hoe zo viral marketing? En Martijn zei het al eens: "Marketing? Gewoon je werk goed doen". En dit is er zo’n voorbeeld van.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This