Select Page

Commodore luistert echt!

Commodore luistert echt!

Ik vond deze posting met filmpje op de Commodore weblog Channel64
In dit filmpje geschoten op de IFA beurs komt Miss Fabienne aan het woord. Zij geeft haar mening over de Commodore Gravel. En dat dat niet alleen positieve feedback is kun je in dit filmpje horen. Mooi dat Commodore toch dit laat zien. Getuigd van lef.
En nog mooier is dat ze luisteren naar haar feedback. Lees maar eens in het bericht wat Commodore met haar feedback doet!
Dit vind ik nou een mooi voorbeeld van mensen die het begrepen hebben hoe het kan. Het filmpje is trouwens al weer 1200x bekenen. Hoe zo viral marketing? En Martijn zei het al eens: "Marketing? Gewoon je werk goed doen". En dit is er zo’n voorbeeld van.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This