Select Page

Video Chris Anderson over The Long Tail

Hieronder onder de ‘verder lezen-knop’ staat een video die ik vond op Leighbureau. Een bureau waar je sprekers kunt in huren. Marco Derksen maakte me er op attent. Chris Anderson praat 54 minuten over The Long Tail. Ik schreef daar al vaker over. Kijk maar eens bij de tag The Long Tail. Je vindt die ook in mijn Tagcloud aan de rechterkant op de homepage.
Het schermpje is zwart, omdat de video een stream is en ik die via deze posting binnen laat komen. Ik kwam er net achter hoe dat je dat zo in je blog kunt doen. Weer zo’n mooie stumble-upon 😉 Mocht iemand weten hoe je dan in zo’n embedded player toch nog een plaatje kunt krijgen, schroom niet dat even hier te melden.
Klik gerust op de play-knop en je zult de video kunnen bekijken. Ik ga hier nog meer van die interessante video’s neerzetten

Update: zwart schermpje is nu weg, omdat ik hem op autoplay heb gezet. Is niet storend omdat het filmpje toch onder de ‘verder lezen’ knop zit.

 About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Wim van Rooijen

    Chris Anderson in Nederland op 28 en 29 november. Voor iedereen die het verhaal over de ‘Long Tail’ van Chris Anderson ‘live’ wil horen en zien. Media Plaza is er in geslaagd Chris naar Nederland te halen. Op 28 november 2006 zal hij tijdens de VIP avond een dinerspeech houden. Op 29 november 2006 zal hij tijdens de congresdag van Marketing3 een van de keynote sprekers zijn. Kaarten zijn te verkrijgen via http://www.marketing3.nl Dit is echt verplichte kost voor marketeers.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This