Select Page

Berry geeft les over screencasting

Ha da’s mooi! Jaap Stronks van ditisberry.nl geeft sinds kort les in screencasting aan de School voor Journalistiek in Utrecht, lees ik net in een posting op zijn blog. Maar dat is nog niet alles. Hij heeft gelijk ook maar een weblog voor de studenten in de lucht gebracht met allerlei screencasts en opdrachten. Wow, wat is ie streng die Berry, uh Jaap. Kennelijk is Jaap nog niet bezig met user-in-control of bottom-up/upstream als ik dit zo lees 😉
Als je in zijn blogroll kijkt aan de rechterkant dan zie je de studentenblogs. Geinig. Die zijn ook aan het screencasten geslagen.
Mooi initiatief Jaap en jongens en meisjes studenten: zet um op!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. Jaap

  Hahaha. Ja, user in control de gekste hoor, maar daar moet je voorzichtig mee beginnen. Mensen verplichten om uit zichzelf met ideeën te komen, bijvoorbeeld 😉

  Antwoord
 2. Pierre

  Het is wel mooi dat de docent zijn studenten ook toestaat een ander platform te gebruiken dan dat wat hij zelf gebruikt: “Voor wie er de voorkeur aan geeft om zijn video’s en screencasts thuis te monteren op een Windows-bak…” 😉

  Antwoord
 3. Kim Bos

  Leuk een reactie van je te lezen bij mijn screencast. Als één van de eerste opdrachten voor deze cursus hebben we zelf screencasts bekeken en besproken. Een aantal leerlingen hebben ook naar die van jou gekeken, helaas ligt de server (ofzo) plat en kunnen die blogs niet meer gelezen worden. We waren zeer kritisch, dit uiteraard onder het toeziend oog van Jaap en voor we er zelf één moesten maken. Succes enzo!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This