Windows Live Writer Test met TypePad

Eens kijken hoe dat werkt, dat Live Writer van Microsoft. Ik kondigde het al eerder aan en gisteren probeerde Stan van NewLevel het al uit. Op dit moment zet ik een trackback naar de posting van Stan. Wat me opvalt is de hele gebruiksvriendelijke interface. Wow man! Hiermee kan iedereen wel bloggen 😉
Ik zie ook precies hoe breed het bericht zo meteen wordt, omdat Live Writer de stippellijn van de rechterkolom laat zien. Dat is in de weblayout. Man je kunt zelfs al zien hoe het er op je weblog uitziet 😉 Hij haalt dan je weblog op en plaatst gewoon dit bericht er al in alsof het gepubliceerd is.
Weet je ik ga hier eens een screencast van maken om jullie het een en ander te laten zien. Lijkt me handiger. Dus binnenkort meer.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2016 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This