Select Page

Windows Live Writer Test met TypePad

Eens kijken hoe dat werkt, dat Live Writer van Microsoft. Ik kondigde het al eerder aan en gisteren probeerde Stan van NewLevel het al uit. Op dit moment zet ik een trackback naar de posting van Stan. Wat me opvalt is de hele gebruiksvriendelijke interface. Wow man! Hiermee kan iedereen wel bloggen 😉
Ik zie ook precies hoe breed het bericht zo meteen wordt, omdat Live Writer de stippellijn van de rechterkolom laat zien. Dat is in de weblayout. Man je kunt zelfs al zien hoe het er op je weblog uitziet 😉 Hij haalt dan je weblog op en plaatst gewoon dit bericht er al in alsof het gepubliceerd is.
Weet je ik ga hier eens een screencast van maken om jullie het een en ander te laten zien. Lijkt me handiger. Dus binnenkort meer.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Momenteel is hij vlogger bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarvoor houdt hij o.a. deze weblog bij met videoblogs van projecten, evenementen etc. Daarnaast schrijft hij op persoonlijke titel over trends, zijn (professionele) leven en overwegingen. Bekijk ook zijn profiel website

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hansmestrum About me
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en social mediaspecialist ben.

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This